NARUTO VS GOKU - JOCURI DE BAIETI

Cele mai populare JOCURI DE BAIETI

Descrierea jocului Naruto vs Goku:
In fiecare zi aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, voi dragi prieteni o sa va distrati de minune alaturi de cele mai cunoscute personaje, care o sa vedeti ca vin aici pe site-ul nostru alaturi de unele dintre cele mai interesante jocuri online. Astazi, am pregatit pentru voi un nou joc online de baieti cu Naruto si Goku din Dragon Ball Z, in care dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa vedeti cum puteti ca in acest joc, sa reusiti sa castigati cat ma imulte lupte alaturi de acesti doi supereroi. Nu o sa fifeu osr deloc, deoarece dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa loviti cu putere si in locurile potrivite. Alegeti un supererou dintre Naruto si Goku, iar voi dragi copii o sa va distrati de minune si o sa vedeti ca foarte multe alte jocuri de baieti si de lupte vor continua sa apara aici pe site-ul nostru intr-un timp cat mai scurt. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Naruto vs Goku acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri de baieti online, jocuri 2018 de baieti, jocuri gratis de baieti, jocuri de lupte cu naruto, jocuri online cu dragon ball z online ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 242 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Naruto vs Goku, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Naruto vs Goku!

Made by www.firstpixel.info