IEPURE SKATER - JOCURI CU ANIMALE

Cele mai populare JOCURI CU ANIMALE

Descrierea jocului Iepure Skater:
Cel mai nou joc online cu iepuri apare astazi aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde suntem siguri ca o sa va distrati de minune, deoarece dragi copii o sa vedeti ca acesta este un nou joc special cu skateboard. Acest este un nou joc online de indemanare pentru baieti, in care dragi copii o sa vedeti ca trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti sa acumulati cat mai multe puncte alaturi de aceste iepure pe skateboard. Trebuie sa fiti atenti si foarte rapizi, deoarece veti fi cronometrati, iar pentru a reusi sa acumulati cele mai multe puncte, trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa vedeti cum in cel mai scurt timp, sa colectati cat mai multe monede si sa vedeti ca foarte multe alte jocuri 2018 cu iepuri si skateboard vor continua sa apara aici pe site-ul nostru intr-un timp cat mai scurt. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Iepure Skater acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 2018 cu iepuri, jocuri cu animale online, jocuri cu skateboard online, jocuri de baieti cu skateboard ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 253 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Iepure Skater, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Iepure Skater!

Made by www.firstpixel.info