FOTBAL IARNA - JOCURI FOTBAL

Cele mai populare JOCURI FOTBAL

Descrierea jocului Fotbal Iarna:
Fotbal Iarna este cel mai nou joc online de Sport si de indemanare de pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde suntem siguri ca o sa va distrati de minune, deoarece acesta este un nou joc pentru copii, in care dragi prieteni o sa aveti ocazia sa jucati fotbal pe gheata si pe un teren plin cu zapada. Voi dragi copii trebuie sa va controlati intreaga echipa de fotbal folosind mouse-ul, astfel incat sa ajungeti sa acumulati cat mai multe puncte. Nu o sa fie usor deloc, insa dragi prieteni trebuie sa fiti rapizi si foarte atenti, deoarece folosind mouse-ul, trebuie sa dati cat mai multe goluri in poarta adversa, deoarece acesta este singurul mod in care o sa ajungeti sa acumulati puncte. Nu o sa fie usor deloc, insa dragi copii suntem siguri ca o sa va distrati de minune si o sa ajungeti sa vedeti ca foarte multe alte jocuri Fotbal vor continua sa apara pe site-ul nostru jocuri-friv.ro. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Fotbal Iarna acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri online de fotbal, jocuri 2018 de fotbal, jocuri gratis de fotbal, jocuri pentru copii de fotbal, jocuri de sport online ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 787 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Fotbal Iarna, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Fotbal Iarna!

Made by www.firstpixel.info