MASINA DIN RUSIA DE PARCAT - JOCURI CU MASINI

MASINA DIN RUSIA DE PARCAT - JOCURI CU MASINI

Cele mai populare JOCURI CU MASINI

Descrierea jocului Masina din Rusia de Parcat:
O sa va distrati de minune astazi pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, deoarece dragi copii o sa vedeti ca astazi am pregatit pentru voi un no joc online gratuit cu masini 3D. In acest joc, o sa aveti ocazia sa conduceti o masina ruseasca 3D, in care trebuie sa tineti volanul cat mai bine astfel incat sa nu faceti accident. Chiar daca nu o sa fie usor deloc, suntem siguri ca o sa va distrati si o sa ajungeti ca alaturi de aceasta masina 3D, sa reusiti sa faceti parcari profesioniste si fara accidente. Nu o sa fie usor deloc, deoarece trebuie sa conduceti foarte bine aceasta masina 3D din Rusia, pentru a ajunge la locul de parcare potrivit si sa vedeti cum puteti sa ajungeti intr-un timp cat mai scurt la locul de parcat, iar voi o sa vedeti ca pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, vor continua sa apara diferite alte jocuri 3D cu masini pe care sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Masina din Rusia de Parcat acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 3d online, jocuri cu masini 3d, jocuri de baieti 3d, jocuri noi cu masini 3d, jocuri pentru copii cu masini 3d de parcat ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 1183 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Masina din Rusia de Parcat, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Masina din Rusia de Parcat!

Made by www.firstpixel.info