PUNCH X PUNCH - JOCURI DE BAIETI

Cele mai populare JOCURI DE BAIETI

Descrierea jocului Punch X Punch:
Intrati astazi aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde dragi copii am pregatit pentru voi un nou joc online pentru copii din categoria de jocuri de Baieti. Acesta este un nou joc 3D de lupte, in care dragi copii o sa reusii sa deveniti cei mai buni luptatori de pe site-ul nostru. Nu o sa fie usor deloc, deoarece o sa vedeti ca astazi am pregatit unul dintre cele mai interesante jocuri pentru copii de lupte, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa luptati impotriva tuturor inamicilor din acest joc, iar noi suntem siguri ca o sa reusiti sa vedeti cum puteti sa acumulati foarte multe puncte. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa terminati acest joc lovind cat mai multi inamici, iar voi dragi copii o sa vedeti ca o sa ajungeti foarte departe in acest joc, iar voi o sa vedeti ca diferite alte jocuri pentru copii de baieti vor continua sa apara pe site-ul nostru intr-un timp cat mai scurt. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele A si D.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Punch X Punch acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri online de baieti, jocuri 2018 de baieti, jocuri gratis de baieti, jocuri pentru copii de baieti, jocuri de lupte online, jocuri noi de lupte ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 98 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Punch X Punch, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Punch X Punch!

Made by www.firstpixel.info