PRINTESE DESIGN DE TOAMNA - JOCURI CU PRINTESE

PRINTESE DESIGN DE TOAMNA - JOCURI CU PRINTESE

Cele mai populare JOCURI CU PRINTESE

Descrierea jocului Printese Design de Toamna:
O sa vedeti ca astazi aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, am pregatit pentru voi un nou joc online de fete cu printese Disney. Astazi, am pregatit pentru voi un nou joc online de imbracat Disney, in care o sa va intalniti alaturi de Jasmine din Aladdin, Rapunzel si Anna din Regatul de Gheata. Voi dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa vedeti cum unele dintre cele mai dragute modele de haine, de machiaje, dar si coafuri si accesorii vor aparea pentru aceste printese Disney, astfel ca trebuie sa fiti foarte creativi si sa reusiti sa vedeti cum in acest joc de fete, sa reusiti sa gasiti haine dragute, machiaje, coafuri si accesorii pentru fete pe care Jasmine, Rapunzel si Anna sa le poarte in aceasta toamna, iar voi dragi copii o sa vedeti ca toate printesele Disney se vor intoarce alaturi de foarte multe alte jocuri de imbracat pe telefon si pe tableta pe care sa le jucati gratuit alaturi de personajele voastre preferate. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Printese Design de Toamna acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri online disney, jocuri de fete cu rapunzel si anna, jocuri disney cu jasmine pe telefon, jocuri pe tableta cu printese online ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 257 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Printese Design de Toamna, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Printese Design de Toamna!

Made by www.firstpixel.info