STACK THE BURGER - JOCURI PENTRU COPII

Cele mai populare JOCURI PENTRU COPII

Descrierea jocului Stack the Burger:
Stack the Burger este un nou joc online pentru copii si de indemanare aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro. unde dragi copii suntem siguri ca o sa va distrati de minune alaturi de toti prietenii vostri. Astazi, o sa vedeti ca am pregatit pentru voi un nou joc online cu hamburgeri, in care dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa aveti unul dintre cele mai inalte si cele mai gustoase hamburgeri de pe site-ul nostru. Nu o sa fie usor deloc, insa dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti ca alaturi de prietenii vostri, sa puneti toate ingredientele pentru burgeri unul peste altul, astfel o sa reusiti sa acumulati puncte si o sa vedeti ca o sa aveti un hamburger gigantic, iar voi o sa aveti cel mai mare scor de pe site-ul nostru, unde o sa vedeti ca foarte multe alte jocuri pentru copii vor continua sa apara. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Stack the Burger acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu burgeri, jocuri de baieti online, jocuri de indemanare online, jocuri pentru copii de indemanare, jocuri noi pentru copii ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 69 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Stack the Burger, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Stack the Burger!

Made by www.firstpixel.info