PRINTESE DESIGNERI DE TRICOURI - JOCURI CU PRINTESE

PRINTESE DESIGNERI DE TRICOURI - JOCURI CU PRINTESE

Cele mai populare JOCURI CU PRINTESE

Descrierea jocului Printese Designeri de Tricouri:
Rapunzel si Belle vin astazi aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro alaturi de un nou joc online de fete cu printese, in care dragi copii o sa vedeti ca au pregatit pentru voi o noua provocare fashion. Astazi, aceste doua printese Disney isi doresc sa fie designer fashion de tricouri moderne si dragute, astfel ca au nevoie de ajutorul vostru, deoarece voi dragele noastre prietene reusiti sa le ajutati in fiecare joc de imbracat sa aiba cele mai dragute vestimentatii. Astazi, Belle si Rapunzel vor avea nevoie de ajutorul vostru sa gaseasca haine dragute, machiaje moderne dar si coafuri si accesorii pe care sa le poarte. Trebuie sa creati diferite tipuri de tricouri dar si diferite modele si culori pentru aceste tricouri fashion, iar voi o sa vedeti ca Belle si Rapunzel vor arata foarte bine. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Printese Designeri de Tricouri acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 2018 cu belle si rapunzel, jocuri online cu belle si rapunzel, jocuri cu printese disney, jocuri fashion pe telefon, jocuri pe telefon disney ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 452 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Printese Designeri de Tricouri, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Printese Designeri de Tricouri!

Made by www.firstpixel.info