FRIENDZONE DE IMBRACAT - JOCURI DE FETE

FRIENDZONE DE IMBRACAT - JOCURI DE FETE

Cele mai populare JOCURI DE FETE

Descrierea jocului Friendzone de Imbracat:
O sa va distrati astazi pe site-ul nostru, unde o sa vedeti ca am pregatit pentru voi un nou joc online de imbracat, de machiat si de coafat in care doua fete vor fi personajele principale. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti ca astazi, am pregatit pentru voi un nou joc online pentru copii, in care o sa vedeti ca cele doua fete sunt in friendzone, iar voi trebuie sa le ajutati sa iasa din friendzone, ceea ce nu o sa fie usor deloc, deoarece trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa le ajutati pe aceste fete sa gaseasca haine speciale, machiaje noi dar si accesorii si coafuri dintre cele mai interesante pe care sa le poarte. Nu o sa fie usor deloc, astfel ca trebuie sa fiti foarte atenti si foarte creativi, iar voi o sa vedeti ca diferite alte jocuri pentru copii vor continua sa apara aici pe site-ul nostur si pe care sa le jucati pe telefon si pe tableta. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Friendzone de Imbracat acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri online de fete, jocuri de imbracat, jocuri pe telefon de fete, jocuri pe tableta fashion ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 194 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Friendzone de Imbracat, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Friendzone de Imbracat!

Made by www.firstpixel.info