WISSPER PUZZLE - JOCURI CU WISSPER

Cele mai populare JOCURI CU WISSPER

Descrierea jocului Wissper Puzzle:
Va asteptam intr-un numar cat mai mare aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde astazi am pregatit pentru voi un nou joc online gratuit cu Wissper, in care o sa va distrati de de minune alaturi de Wissper si prietenii sai. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti ca Wissper a pregatit pentru voi un nou joc puzzle pentru copii, iar voi trebuie sa fiti siguri ca intr-un timp cat mai scurt, sa reusiti sa acumulati puncte si sa vedeti cum puteti ca alaturi de Wissper, sa reusiti sa aveti o imagine completa, astfel Wissper o sa ajunga sa acumuleze cat mai multe puncte intr-un timp cat mai scurt. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti sa asezati fiecare piesa puzzle in locul potrivit pentru a fi siguri ca o sa reusiti sa vedeti cum Wissper se va intoarce aici pe site-ul nostru alaturi de unele dintre cele mai noi jocuri pentru copii pe care sa le jucati gratuit alaturi de personajele voastre preferate. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Wissper Puzzle acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu wissper online, jocuri pentru copii cu wissper, jocuri puzzle cu wissper, jocuri noi puzzle online ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 129 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Wissper Puzzle, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Wissper Puzzle!

Made by www.firstpixel.info