SUPER MARIO RUSH - JOCURI CU MARIO

Cele mai populare JOCURI CU MARIO

Descrierea jocului Super Mario Rush:
Unul dintre cele mai distractive jocuri cu Super Mario apare astazi aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde o sa aveti ocazia sa va distrati de minune, deoarece dragi copii acesta este un nou joc online de aventura alaturi de Mario. Voi dragi prieteni trebuie insa sa fiti foarte atenti pentru a reusi sa acumulati cat mai multe puncte. Nu o sa fie usor deloc, deoarece acesta este un nou joc online de baieti si de indemanare, in care o sa vedeti ca trebuie ca alaturi de Super Mario, sa fugiti cat mai repede, astfel o sa stati departe de flacarile care va urmaresc. Nu o sa fie usor deloc, insa suntem siguri ca o sa va distrati alaturi de Super Mario, reusind sa sariti peste fiecare groapa si fiecare obstacol, insa trebuie sa fiti siguri ca in acelasi timp, o sa ajungeti sa colectati foarte multe monezi de aur alaturi de Super Mario, astfel o sa aveti cel mai mare punctaj si o sa vedeti ca diferite alte jocuri pentru copii vor continua sa apara pe site-ul nostru intr-un timp cat mai scurt. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Super Mario Rush acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri noi cu super mario, jocuri 2018 cu super mario, jocuri pentru copii cu super mario, jocuri de aventura cu super mario, jocuri de indemanare cu super mario ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 648 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Super Mario Rush, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Super Mario Rush!

Made by www.firstpixel.info