TURN VS LILIECI - JOCURI CU IMPUSCATURI

TURN VS LILIECI - JOCURI CU IMPUSCATURI

Cele mai populare JOCURI CU IMPUSCATURI

Descrierea jocului Turn vs Lilieci:
Turn vs Lilieci este cel mai nou joc online pentru copii de pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde astazi suntem siguri ca o sa ajungeti sa acumulati cat mai multe puncte. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti ca acesta este un nou joc online cu impuscaturi, in care trebuie sa reusiti sa vedeti cum puteti ca in acest joc, sa reusiti sa vedeti cum in acest joc pentru copii, o sa reusiti sa vedeti cum puteti sa impuscati cat mai multi lilieci din acest joc, astfel ca trebuie sa fiti rapizi si sa vedeti cum puteti sa impuscati fiecare tinta in cel mai scurt timp, astfel incat sa ajungeti sa acumulati cat mai multe puncte intr-un timp cat mai scurt timp, iar noi suntem siguri ca o sa va distrati si o sa ajungeti sa vedeti cum o sa gasiti aici pe site-ul nostru alaturi de noi personaje si diferite provocari, astfel o sa vedeti ca foarte multe alte jocuri online de baieti si de indemanare vor continua sa apara pe site-ul nostru intr-un timp cat mai scurt. Distractei placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Turn vs Lilieci acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri de baieti online, jocuri 2018 de baieti, jocuri de indemanare de baieti, jocuri cu impuscaturi online ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 207 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Turn vs Lilieci, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Turn vs Lilieci!

Made by www.firstpixel.info