CURSE CAP LA CAP - JOCURI CU MASINI

Cele mai populare JOCURI CU MASINI

Descrierea jocului Curse Cap la Cap:
Unul dintre cele mai interesante jocuri pentru copii 3D apar chiar aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde astazi am pregatit pentru voi un nou joc online cu masini 3D, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti ca in acest joc pentru copii, sa ajungeti sa acumulati foarte multe puncte reusind sa castigati fiecare cursa cu masini 3D. Voi dragi prieteni trebuie sa fiti foarte rapizi si foarte bine pregatiti, deoarece acesta este singurul mod in care o sa reusiti sa terminati acest joc. O sa vedeti ca am pregatit diferite jocuri cu masini 3D precum Lamborghini, Ferrari sau BMW, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti cat mai repede, iar voi o sa ajungeti sa deschideti foarte multe alte masini 3D, iar voi o sa vedeti ca foarte multe alte jocuri de curse pentru copii si jocuri de baieti vor continua sa apara pe site-ul nostru intr-un timp cat mai scurt, iar voi dragi copii o sa deveniti cei mai buni piloti de curse de pe site-ul nostru. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Curse Cap la Cap acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri online de baieti, jocuri cu masini pentru copii, jocuri cu masini 3d, jocuri 3d de baieti, jocuri gratis de baieti online ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 1105 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Curse Cap la Cap, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Curse Cap la Cap!

Made by www.firstpixel.info