OMUL DE STIINTA NEBUN - JOCURI DE AVENTURA

OMUL DE STIINTA NEBUN - JOCURI DE AVENTURA

Cele mai populare JOCURI DE AVENTURA

Descrierea jocului Omul de Stiinta Nebun:
Aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, o sa aveti ocazia sa va distrati de minune alaturi de personaje noi. Am pregatit pentru voi dragi copii un nou joc online de baieti, in care trebuie sa fiti foarte atenti si sa ajungeti sa ajutati omul de stiinta din acest joc sa ramana in siguranta. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti ca in acest joc, trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti sa va impuscati toti inamicii si toti robotii adversi, care vor incerca sa il opreasca pe acest om de stiinta. Chiar daca nu o sa fie usor deloc, trebuie sa fiti rapizi si agili, astfel incat sa ajungeti sa acumulati foarte multe puncte, iar voi dragi prieteni o sa vedeti ca am pregatit pentru voi unele dintre cele mai interesante imagini, iar voi dragi copii o sa vedeti ca omul de stiinta din acest joc, va deveni un adevarat aventurier, iar voi o sa gasiti noi jocuri pentru copii de aventura pe care sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri, astfel diferite alte jocuri de baieti pentru copii vor continua sa apara pe site-ul nostru in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Omul de Stiinta Nebun acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri de baieti online, jocuri 2018 de aventura, jocuri de baieti de aventura, jocuri online de baieti ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 120 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Omul de Stiinta Nebun, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Omul de Stiinta Nebun!

Made by www.firstpixel.info