PRINTESA MAGAZIN DE CROITOR - JOCURI CU MIRACULOS BUBURUZA SI MOTAN NOIR

PRINTESA MAGAZIN DE CROITOR - JOCURI CU MIRACULOS BUBURUZA SI MOTAN NOIR

Cele mai populare JOCURI CU MIRACULOS BUBURUZA SI MOTAN NOIR

Descrierea jocului Printesa Magazin de Croitor:
Am adus pentru voi dragi prieteni un nou joc online gratuit din categoria de jocuri cu Miraculos Buburuza si Motan Noir, in care suntem siguri ca o sa va distrati de minune, deoarece acesta este un nou joc online Disney de fete, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti ca pana la finalul acestui joc, sa reusiti sa gasiti haine de imbracat dar si coafuri si machiaje speciale pe care sa le poarte. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa vedeti cum puteti sa o ajutati pe Buburuza sa fie una dintre cele mai pricepute fete croitor de pe site-ul nostru, iar noi suntem siguri ca o sa va distrati si o sa vedeti ca foarte multe alte jocuri Disney de imbracat vor continua sa apara pe site-ul nostru intr-un timp cat mai scurt si o sa vedeti ca acesta este un nou joc online pe telefon si pe tableta pe care sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Printesa Magazin de Croitor acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri online cu miraculos buburuza, jocuri disney cu miraculos buburuza si motan noir, jocuri disney de imbracat, jocuri 2018 cu miraculos buburuza ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 448 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Printesa Magazin de Croitor, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Printesa Magazin de Croitor!

Made by www.firstpixel.info