PET RUN - JOCURI CU ANIMALE

Cele mai populare JOCURI CU ANIMALE

Descrierea jocului Pet Run:
O sa vedeti ca astazi dragi prieteni am pregatit pentru voi un nou joc online 3D cu animale si pentru copii in care o sa va distrati de minune alaturi de personajele voastre. Astazi, am pregatit pentru voi un nou joc online de indemanare, in care dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti ca in acest joc, sa ajungeti sa vedeti cum puteti sa acumulati foarte multe puncte alaturi de un iepuras 3D, care incearca sa alerge cat mai repede si sa reusiti sa vedeti cat de departe puteti sa ajungeti si sa vedeti cum puteti sa acumulati foarte multe puncte, insa pentru asta trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa vedeti cum in acest joc, sa colectati toate monedele de aur, iar voi o sa vedeti ca diferite alte jocuri 3D pentru copii vor continua sa apara aici pe site-ul nostru intr-un timp cat mai scurt. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Pet Run acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri online de baieti, jocuri 3d cu animale, jocuri cu iepuri 3d, jocuri de baieti 3d ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 207 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Pet Run, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Pet Run!

Made by www.firstpixel.info