NICK JR FLIP AND MATCH - JOCURI FRIV 2019

NICK JR FLIP AND MATCH - JOCURI FRIV 2019

Cele mai populare JOCURI FRIV 2019

Descrierea jocului Nick Jr Flip and Match:
Am pregatit pentru voi dragi copii un nou joc online Nickelodeon pe care suntem siguri ca o sa il jucati cu foarte mare placere, deoarece dragi prieteni este un nou joc de memorie si de indemanare pentru copii, in care o sa va intalniti alaturi de toate personajele voastre preferate Nickelodeon. Astazi, o sa vedeti ca Becca's Bunch, Paw Patrol si Blaze si Masinile Monstru sunt personajele principale, iar voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti sa acumulati foarte multe puncte, deoarece acesta este un nou joc pentru copii, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa vedeti cum puteti sa ajutati aceste personaje Nickelodeon sa acumuleze cat mai multe puncte. Acesta este un nou joc online de memorie, astfel ca trebuie sa fiti foarte atenti si foarte rapizi, astfel incat sa fiti siguri ca o sa va distrati de minune si o sa vedeti ca Blaze si Masinile Monstru, Becca's Bunch sau Paw Patrol vor reveni pe site-ul nostru alaturi de foarte multe alte jocuri online. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Nick Jr Flip and Match acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 2018 cu blaze si masinile monstru, jocuri pe telefon cu becca's bunch, jocuri cu paw patrol online, jocuri nickelodeon pe telefon ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 471 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Nick Jr Flip and Match, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Nick Jr Flip and Match!

Made by www.firstpixel.info