BAIETI FASHION - JOCURI DE IMBRACAT

Cele mai populare JOCURI DE IMBRACAT

Descrierea jocului Baieti Fashion:
Baieti Fashion este cel mai nou joc online de fete de pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde o sa vedeti ca astazi, trei baieti isi doresc sa arate cat mai bine, iar voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca pana la finalul acestui joc, sa ajutati trei baieti extrem de draguti sa fie foarte bine imbracati. Acesta este un nou joc online fashion pentru fete, in care trebuie sa fiti siguri ca pana la finalul acestui joc, o sa reusiti sa ajutati acesti trei baieti sa gaseasca haine dragute dar si accesorii precum pantofi si ochielari de soare dintre cele mai dragute. Nu o sa fie usor deloc, insa dragi copii suntem siguri ca o sa va distrati si o sa vedeti ca doar aici pe site-ul nostru, o sa aveti ocazia sa va distrati alaturi de fiecare baiat in parte. O sa gasiti hainele cele mai dragute si fashion pentru baieti in acest joc, iar noi suntem siguri ca foarte multe alte jocuri de fete si de imbracat vor continua sa apara aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro alaturi de foarte multe alte jocuri online de fete pe care sa le jucati pe telefon si pe tableta aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Baieti Fashion acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri online de imbracat, jocuri de fete de imbracat, jocuri 2018 de fete, jocuri de imbracat pentru fete, jocuri pentru fete online ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 134 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Baieti Fashion, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Baieti Fashion!

Made by www.firstpixel.info