SNOWSNAPS - JOCURI FRIV 2019

Cele mai populare JOCURI FRIV 2019

Descrierea jocului Snowsnaps:
Unul dintre cele mai interesante jocuri online pentru copii apare astazi aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro. Acesta este un nou joc Friv 2019 pe care sa il jucati alaturi de personajele Snowsnaps, care dragi copii au pregatit pentru voi un nou joc online 3D de baieti si de fete. In acest joc online de iarna cu Snowsnaps, voi dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti ca alaturi de personajele 3D Snowsnaps, sa reusiti sa colectati cat mai multi bulgari de zapada pentru a construi un om de zapada, iar voi dragi prieteni trebuie sa fiti foarte rapizi si o sa vedeti ca vor aparea pe site-ul nostru foarte multe alte jocuri pentru copii cu Snowsnaps intr-un timp cat mai scurt. Nu va fi usor deloc, insa dragi prieteni trebuie sa evitati toti bulgarii de zapada care poate sa va reduca din viata, iar voi o sa vedeti ca foarte multe alte jocuri cu Snowsnaps vor continua sa apara pe site-ul nostru in 2019. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Snowsnaps acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 2019, jocuri friv 2019, jocuri cu snowsnaps, jocuri online cu snowsnaps ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 113 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Snowsnaps, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Snowsnaps!

Made by www.firstpixel.info