CONSTRUITI SPERIETOAREA DE CIORI - JOCURI DE INDEMANARE

CONSTRUITI SPERIETOAREA DE CIORI - JOCURI DE INDEMANARE

Cele mai populare JOCURI DE INDEMANARE

Descrierea jocului Construiti Sperietoarea de Ciori:
Am pregatit pentru voi dragi copii astazi un nou joc online pentru copii, in care o sa va intalniti alaturi de foarte multe personaje noi, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa acumulati cat mai multe puncte intr-un timp cat mai scurt. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti ca astazi, am pregatit pentru voi un nou joc online in care trebuie sa creati o sperietoare de ciori, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti ca voi dragi prieteni sa folositi cat mai multe obiecte pentru ca sperietoarea voastra de ciori sa arate cat mai bine si sa reusiti sa vedeti cum puteti sa acumulati puncte foarte multe si o sa vedeti ca vor fi oarte multe alte jocuri online pentru copii pe care voi dragi prieteni sa le jucati aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Construiti Sperietoarea de Ciori acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri online pentru copi, jocuri de indemanare, jocuri de baieti online, jocuri online de baieti cu obiecte, jocuri cu sperietoare de ciori ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 81 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Construiti Sperietoarea de Ciori, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Construiti Sperietoarea de Ciori!

Made by www.firstpixel.info