BARBIE ARTA PE BUZE POSTARE PE BLOG - JOCURI BARBIE

BARBIE ARTA PE BUZE POSTARE PE BLOG - JOCURI BARBIE

Cele mai populare JOCURI BARBIE

Descrierea jocului Barbie Arta pe Buze Postare pe Blog:
Va asteptam dragi prieteni aici pe site-ul nostru online de jocuri pentru copii, in care dragi copii o sa va intalniti alaturi de Barbie, care astazi vine alaturi de un nou joc online de fete, de imbracat, de machiat si de coafat, in care trebuie sa o ajutati pe Barbie sa creeze o super arta pe buza si o postare pe blog-ul sau fashion, pe care toate fetele de pe site-ul nostru sa le poarte. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti ca Barbie trebuie sa foloseasca foarte multe culori, astfel incat arta sa pe buze sa fie extrem de frumoasa si sa fie foarte colorata, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa creati modele speciale pe buzele papusii Barbie. Nu o sa fie usor, insa trebuie sa fiti foarte creativi si sa vedeti cum toate fetele de pe site-ul nostru vor reusi sa arate la fel de bine, iar voi o sa vedeti ca Barbie o sa se intoarca aici pe site-ul nostru alaturi de noi jocuri pentru fete vor continua sa apara pe site-ul nostru. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Barbie Arta pe Buze Postare pe Blog acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri barbie de fete, jocuri 2018 barbie, jocuri de fete online, jocuri de machiat cu barbie,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 473 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Barbie Arta pe Buze Postare pe Blog, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Barbie Arta pe Buze Postare pe Blog!

Made by www.firstpixel.info