FAMILYSAURUS REX - JOCURI FRIV 2019

Cele mai populare JOCURI FRIV 2019

Descrierea jocului Familysaurus Rex:
Foarte multe jocuri interesante sunt deja pregatite aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, insa asta nu ne opreste, astfel ca astazi dragi copii o sa vedeti ca am pregatit pentru voi un nou joc online cu Aventurile Omului Servetel, in care dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti sa acumulati foarte multe puncte si o sa vedeti ca foarte multe jocuri pentru copii cu Omul Servetel vor fi pregatite. Nu o sa fie usor deloc, insa dragi prieteni trebuie sa il ajutati pe Omul Servetel sa termine aceasta noua aventura cu dinozauri, astfel o sa vedeti ca trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti sa acumulati cat mai multe puncte si o sa vedeti ca aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, aceste personaje vor acumula foarte multe puncte si se vor intoarce alaturi de foarte multe alte jocuri de baieti si de aventura pe care sa le jucati gratuit. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Familysaurus Rex acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu aventurile omului servetel, adventures of the napkin man, jocuri 2018 de aventura, jocuri friv 2019 ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 538 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Familysaurus Rex, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Familysaurus Rex!

Made by www.firstpixel.info