SNOW STOPPER - JOCURI CU GUMBALL

Cele mai populare JOCURI CU GUMBALL

Descrierea jocului Snow Stopper:
Va asteptam intr-un numar cat mai mare astazi aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, deoarece dragi copii o sa vedeti ca am pregatit pentru voi un nou joc online gratuit din categoria de jocuri cu Gumball. Nu o sa fie usor deloc, insa dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti ca in acest joc Cartoon Network, sa invingeti foarte multi inamici Oameni de Zapada alaturi e Gumball. Acesti oameni de zapada trebuie invinsi, iar voi alaturi de Gumball trebuie sa ii loviti cu cat mai multi bulgari de zapada, iar noi suntem siguri ca o sa va distrati si o sa ajungeti ca pana la finalul acestui joc, sa fiti siguri ca o sa reusiti sa terminati aceasta aventura si o sa vedeti ca diferite alte jocuri 2018 cu Gumball vor fi pregatite aici pe site-ul nostru pe care sa le jucati gratuit. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Snow Stopper acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri online cu gumball, jocuri 2018 cu gumball, jocuri distractive cu gumball, jocuri pentru copii cu gumball de aventura ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 673 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Snow Stopper, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Snow Stopper!

Made by www.firstpixel.info