LEMURUL INVATA - JOCURI FRIV 2019

Cele mai populare JOCURI FRIV 2019

Descrierea jocului Lemurul Invata:
Va aducem astazi dragi prieteni un nou joc online friv 2019, unde dragi prieteni o sa vedeti ca astazi, am pregatit pentru voi unul dintre cele mai interesante jocuri cu Aventurile Omului Servetel, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti sa acumulati cat mai multe puncte in acest joc, astfel ca trebuie sa fiti foarte atenti si foarte bine pregatiti, deoarece acesta este un nou joc online pentru copii de indemanare, in care o sa vedeti ca un lemur doreste sa invete cat mai multe obiecte, animale dar si umbre sau forme, ceea ce inseamna ca trebuie sa fiti foarte atenti si sa fiti siguri ca pana la finalul acestui joc pentru copii, o sa ajungeti sa acumulati foarte multe puncte si o sa vedeti ca Aventurile Omului Servetel vor reveni pe site-ul nostru alaturi de noi jocuri pentru copii. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Lemurul Invata acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 2018 cu aventurile omului servetel, jocuri gratis cu aventurile omului servetel, jocuri pentru copii cu aventurile omului servetel, jocuri de indemanare cu omul servetel ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 220 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Lemurul Invata, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Lemurul Invata!

Made by www.firstpixel.info