MASINA LADA RUSEASCA DRIFT - JOCURI CU MASINI

MASINA LADA RUSEASCA DRIFT - JOCURI CU MASINI

Cele mai populare JOCURI CU MASINI

Descrierea jocului Masina Lada Ruseasca Drift:
Bine v-am regasit dragi prieteni aici pe site-ul nostru jocuri-kids.ro, unde aducem pentru voi dragi copii unele dintre cele mai interesante si cele mai noi jocuri online cu masini 3D. Astazi, o sa vedeti ca pe site-ul nostru, o sa aveti ocazia sa conduceti o masina 3D alaturi de care sa faceti cele mai rapide si cele mai lungi drifturi de pe site-ul nostru. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi prieteni o sa vedeti ca trebuie sa fiti rapizi si sa fiti cei mai buni soferi de pe site-ul nostru. Chiar daca nu o sa fie usor deloc, suntem siguri ca o sa va distrati de minune si o sa ajungeti ca pana la finalul acestui joc 3D cu masini, sa conduceti masina Lada si sa faceti drifturi lungi si perfecte, astfel o gramada de alte jocuri 2018 3D cu masini vor continua sa apara pe site-ul nostru intr-un timp cat mai scurt. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Masina Lada Ruseasca Drift acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri online cu masini, jocuri de baieti cu masini, jocuri cu masini 3d, jocuri gratis cu masini 3d ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 1033 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Masina Lada Ruseasca Drift, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Masina Lada Ruseasca Drift!

Made by www.firstpixel.info