HEROES OF THE CITY JIGSAW - JOCURI DE BAIETI

Cele mai populare JOCURI DE BAIETI

Descrierea jocului Heroes of the City Jigsaw:
Am reusit si astazi dragi prieteni sa aducem pentru voi un nou joc online gratuit cu Heroes of the City, in care dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti sa acumulati cat mai multe puncte. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi prieteni astazi, am pregatit pentru voi un nou joc online cu trenuri si cu masini in care o sa va intalniti alaturi de noi personaje. Nu o sa fie usor deloc, insa dragi copii trebuie sa fiti siguri ca pana la finalul acestui joc de baieti puzzle cu masini, o sa reusiti sa acumulati foarte multe puncte alaturi de fiecare tren Heroes of the City. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti ca in acest joc de baieti, trebuie sa rezolvati acest joc puzzle intr-un timp cat mai scurt, iar voi o sa vedeti ca pe site-ul nostru vor fi foarte multe alte jocuri cu Trenuri si jocuri cu Masini de baieti. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Heroes of the City Jigsaw acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: heroes of the city, jocuri cu eroii orasului, jocuri puzzle cu heroes of the city, jocuri cu trenuri online, jocuri cu masini de baieti ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 560 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Heroes of the City Jigsaw, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Heroes of the City Jigsaw!

Made by www.firstpixel.info