ELLIE DECOREAZA CAMERA DE REVELION - JOCURI BARBIE

ELLIE DECOREAZA CAMERA DE REVELION - JOCURI BARBIE

Cele mai populare JOCURI BARBIE

Descrierea jocului Ellie Decoreaza Camera de Revelion:
O sa gasiti astazi dragi prieteni aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro un nou joc de fete Barbie pe care il puteti gasi doar aici pe site-ul nostru. Acesta este un nou joc online de fete Barbie, in care Ellie este personajul principal, iar voi dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca intr-un timp cat mai scurt, o sa reusiti sa o ajutati pe Ellie sa decoreze o camera de Revelion sau de Anul Nou de pe site-ul nostru, ceea ce nu o sa fie usor deloc, deoarece Ellie este o fata papusa foarte moderna si cocheta, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa vedeti cum puteti sa gasiti vestimentatii moderne pentru Ellie, iar in acelasi timp, trebuie sa fiti siguri ca o sa decorati intreaga casa de pe site-ul nostru, astfel diferite alte jocuri pe telefon si pe tableta vor continua sa apara pe site-ul nostru intr-un timp cat mai scurt. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Ellie Decoreaza Camera de Revelion acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri online de fete, jocuri cu ellie online, jocuri cu barbie de decorat, jocuri pe telefon cu barbie ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 367 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Ellie Decoreaza Camera de Revelion, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Ellie Decoreaza Camera de Revelion!

Made by www.firstpixel.info