ELSA SI BARBIE AJUNUL CRACIUNULUI - JOCURI DE FETE

ELSA SI BARBIE AJUNUL CRACIUNULUI - JOCURI DE FETE

Cele mai populare JOCURI DE FETE

Descrierea jocului Elsa si Barbie Ajunul Craciunului:
O sa gasiti astazi dragi prieteni aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro un nou joc online de Craciun alaturi de doua dintre cele mai populare personaje de pe site-ul nostru. Printesa Elsa din Regatul de Gheata vine alaturi de Barbie, care dragi prieteni o sa vedeti ca trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa le ajutati pe Barbie si Elsa sa se pregateasca pentru Ajunul Craciunului, cand dragi copii o sa vedeti ca trebuie sa aduceti pentru cele doau fete haine dragute de Craciun, machiaje de Craciun dar si accesorii si machiaje de Craciun pe care sa le poarte in momentul in care isi vor deschide toate cadourile de Craciun de sub bradul frumos impodobit chiar de voi. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii pana la finalul acestui joc online de fete, sa reusiti sa le imbracati, machiati si coafati pe Elsa si Barbie, iar noi suntem siguri ca ele se vor intoarce pe site-ul nostru alaturi de foarte multe alte jocuri online. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Elsa si Barbie Ajunul Craciunului acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 2018 de fete, jocuri cu elsa si barbie, jocuri 2018 cu barbie online, jocuri pe telefon cu barbie si elsa ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 445 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Elsa si Barbie Ajunul Craciunului, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Elsa si Barbie Ajunul Craciunului!

Made by www.firstpixel.info