VINCY INGRIJIREA BUZELOR - JOCURI CU DOCTORI

VINCY INGRIJIREA BUZELOR - JOCURI CU DOCTORI

Cele mai populare JOCURI CU DOCTORI

Descrierea jocului Vincy Ingrijirea Buzelor:
Astazi aveti ocazia sa fiti din nou doctori aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, astfel ca suntem siguri ca o sa va distrati si o sa placa cel mai nou joc Vincy Ingrijirea Buzelor. Acesta este un nou joc online de indemanare, in care dragi prieteni o sa fiti doctori, astfel ca trebuie sa fiti foarte atenti si foarte bine pregatiti, deoarece dragi prieteni o sa vedeti ca nu o sa fie usor deloc sa reusiti sa o ajutati pe Vincy sa scape de durerile la buze. Chiar daca nu este usor sa fiti medici, voi dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca pana la finalul acestui joc, sa reusiti sa ingrijiti buzele lui Vincy in cel mai bun mod, folosind tratamente speciale dar si sa reusiti sa vedeti cum puteti sa folositi toate ustensilele de doctori pe care le avem pregatite pentru voi, astfel o sa va distrati de minune si o sa vedeti ca diferite alte jocuri 2018 cu Vincy si jocuri cu doctori vor fi pregatite pentru voi. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSe-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Vincy Ingrijirea Buzelor acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 2018 cu doctori online, jocuri noi cu doctori, jocuri online de fete, jocuri pentru copii cu doctori online ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 292 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Vincy Ingrijirea Buzelor, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Vincy Ingrijirea Buzelor!

Made by www.firstpixel.info