ARTA PE UNGHII FASHION - JOCURI DE FETE

Cele mai populare JOCURI DE FETE

Descrierea jocului Arta pe Unghii Fashion:
Un nou joc online de fete apare astazi aici pe site-ul nostur jocuri-friv.ro, unde suntem siguri ca o sa va distrati, deoarece este un nou joc online manichiura, in care dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti sa gasiti culori speciale dar si modele interesante pe care sa le folositi pe fiecare manichiura pentru fetele de pe site-ul nostru. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi prieteni trebuie sa ajungeti ca pana la finalul acestui joc, sa reusiti sa gasiti unele dintre cele mai dragute manichuiri online pentru fete, iar voi dragi copii o sa reusiti sa jucati acest joc spa pe telefon si pe tableta, astfel diferite alte jocuri pentru copii vor continua sa apara pe site-ul nostru intr-un timp cat mai scurt. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Arta pe Unghii Fashion acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri online de fete, jocuri 2018 de fete, jocuri noi pentru fete, jocuri manichiura online, jocuri spa ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 474 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Arta pe Unghii Fashion, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Arta pe Unghii Fashion!

Made by www.firstpixel.info