EG DOUA MASINI - JOCURI IN 2

Cele mai populare JOCURI IN 2

Descrierea jocului EG Doua Masini:
Foarte multe jocuri de baieti apar aici pe site-ul nostru, iar voi dragi prieteni o sa vedeti ca astazi, am adus unul dintre cele mai interesante jocuri in 2 cu masini. Nu o sa fie usor deloc, insa dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca intr-un timp cat mai scurt, o sa ajungeti sa acumulati puncte cat mai multe reusind sa conduceti cat mai bine una dintre cele doua masini. Pentru ca este un joc in 2 persoane, trebuie sa fiti mult mai atenti si sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, voi sunteti cei care aveti cel mai mare punctaj, astfel ca trebuie sa fiti foarte atenti si sa vedeti cum intr-un timp foarte scurt, sa reusiti sa acumulati puncte si sa vedeti cum puteti sa colectati toate cercurile de aceeasi culoare cu masina pe care o conduceti. Este un joc de curse cu masini in 2 persoane, astfel ca suntem siguri ca o sa va distrati si o sa vedeti ca foarte multe alte jocuri pentru copii vor continua sa apara pe site-ul nostru in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucait-va folosind tastele SAGETI si tastele A, S, W, D.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului EG Doua Masini acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 2019 cu masini de curse, jocuri de baieti cu masini, jocuri noi de baieti, jocuri in 2 persoane pentru copii ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 3868 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre EG Doua Masini, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul EG Doua Masini!

Made by www.firstpixel.info