MOS CRACIUN URMARIT DE GRINCH - JOCURI CU MOS CRACIUN

MOS CRACIUN URMARIT DE GRINCH - JOCURI CU MOS CRACIUN

Cele mai populare JOCURI CU MOS CRACIUN

Descrierea jocului Mos Craciun Urmarit de Grinch:
Va aducem si astazi dragi prieteni aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro un nou joc online pentru copii pe care sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi prieteni acesta este un nou joc online 3D cu Mos Craciun, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti sa acumulati cat mai multe puncte alaturi de bunul vostru prieten. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi prieteni trebuie sa ajungeti ca intr-un timp cat mai scurt, sa reusiti sa vedeti cum puteti sa il ajutati pe Mos Craciun sa conduca o sanie 3D pe roti cat mai repede. Mos Craciun este urmarit de Grinch in acest joc online, iar voi dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti sa evitati toate obstacolele de pe drum, iar inacelasi timp trebuie sa fiti siguri ca o sa vedeti cum puteti sa acumulati cat mai multe puncte alaturi de Mos Craciun si o sa vedeti ca foarte multe alte jocuri 3D de indemanare vor continua sa apara pe site-ul nostru in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Mos Craciun Urmarit de Grinch acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri online cu mos craciun, jocuri 3d cu mos craciun, jocuri noi 3d, jocuri pentru copii 3d de baieti ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 812 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Mos Craciun Urmarit de Grinch, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Mos Craciun Urmarit de Grinch!

Made by www.firstpixel.info