CURSA BIGGY - JOCURI CU MASINI

Cele mai populare JOCURI CU MASINI

Descrierea jocului Cursa Biggy:
Cursa Biggy este cel mai nou joc online de baieti de pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde suntem siguri ca o sa va distrati de minune, deoarece dragi copii o sa vedeti ca astazi, am pregatit un nou joc online de baieti si cu Masini pe care sa il jucati gratuit. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti ca astazi, o sa conduceti unele dintre cele mai puternice dar si cele mai rapide masini, camioane si camioane monstru de pe site-ul nostru. Voi dragi prieteni o sa mergeti la diferite tipuri de curse cu masini si camioane din acest joc online, iar noi suntem siguri ca o sa va distrati si o sa vedeti ca intr-un timp cat mai scurt, veti reusi sa acumulati puncte cat mai multe castigand fiecare cursa cu masini, camioane sau monster trucks aici pe site-ul nostru, astfel o sa deveniti cei mai buni piloti de curse de pe site-ul nostru si o sa vedeti ca foarte multe alte jocuri 2019 de baieti cu masini si camioane vor continua sa apara aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETi.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Cursa Biggy acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri online cu masini, jocuri de baieti cu masini pentru copii, jocuri cu camioane de curse, jocuri 2019 de curse monster truck ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 247 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Cursa Biggy, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Cursa Biggy!

Made by www.firstpixel.info