MASINI DE JUCARIE - JOCURI CU MASINI

Cele mai populare JOCURI CU MASINI

Descrierea jocului Masini de Jucarie:
Bine v-am regasit dragi prieteni aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde suntem siguri ca o sa va distrati de minune, deoarece astazi aici pe site-ul nostru, o sa vedeti ca am adus pentru voi un nou joc online gratuit din categoria de jocuri cu Masini. Acesta o sa fie un nou joc 3D cu masini de jucarie, in care trebuie sa fiti foarte atenti si foarte bine pregatiti, deoarece acesta este singurul mod in care o sa reusiti sa acumulati foarte multe puncte. Nu va fi usor deloc, insa dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti ca pana la finalul acestui joc 3D de baieti, sa reusiti sa conduceti toate masinile 3D de jucarie si sa reusiti sa vedeti cum puteti sa colectati cat mai multe monede aurite intr-un timp cat mai scurt, astfel o sa reusiti sa acumulati foarte multe puncte, iar voi o sa vedeti ca intr-un timp foarte scurt, alaturi de masinile 3D din acest joc, o sa ajungeti sa acumulati puncte si sa vedeti ca foarte multe alte jocuri 3d cu masini online. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Masini de Jucarie acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 3d cu masini, jocuri 3d cu masini de jucarie, jocuri cu masini de jucarie, jocuri noi 3d ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 668 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Masini de Jucarie, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Masini de Jucarie!

Made by www.firstpixel.info