KIT DE PARCAT MASINI - JOCURI CU MASINI

KIT DE PARCAT MASINI - JOCURI CU MASINI

Cele mai populare JOCURI CU MASINI

Descrierea jocului Kit de Parcat Masini:
Kit de Parcat Masini este cel mai nou joc online pentru copii aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde dragi prieteni o sa vedeti ca pana la finalul acestui joc, o sa reusiti sa acumulati foarte multe puncte. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, sa reusiti sa vedeti cum puteti sa fiti rapizi si sa parcati fiecare masina 3D din acest joc in locul potrivit. Chiar daca nu o sa fie usor deloc, suntem siguri ca o sa va distrati de minune, deoarece dragi prieteni o sa vedeti ca pana la finalul acestui joc, o sa reusiti sa terminati acest joc pentru baieti cu cat mai multe masini parcate, astfel ca trebuie sa fiti rapizi si atenti sa nu va distrugeti nici o masina 3D in acest joc, iar voi dragi prieteni o sa vedeti ca foarte multe alte jocuri 3D cu masini si jocuri 3D de parcat vor continua sa apara pe site-ul nostru in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Kit de Parcat Masini acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu masini 3d online, jocuri noi cu masini 3d, jocuri gratis 3d, jocuri de baieti 3d de parcat ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 793 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Kit de Parcat Masini, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Kit de Parcat Masini!

Made by www.firstpixel.info