RATUSTE COLORATE - JOCURI DE INDEMANARE

RATUSTE COLORATE - JOCURI DE INDEMANARE

Cele mai populare JOCURI DE INDEMANARE

Descrierea jocului Ratuste Colorate:
In fiecare zi a saptamanii aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, voi dragi prieteni o sa gasiti diferite jocuri interesante. Astazi, o sa vedeti ca am pregatit pentru voi un nou joc online de baieti si de indemanare cu animale, deoarece acesta este un nou joc online cu ratuste, pe care trebuie sa le salvati, astfel ca trebuie sa fiti foarte atenti si foarte rapizi pentru a fi siguri ca o sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, sa acumulati cat mai multe puncte alaturi de fiecare ratusca pe care o salvati. Nu o sa fie usor deloc, insa suntem siguri ca voi dragi prieteni o sa vedeti ca pana la finalul jocului, trebuie sa mentineti ratustele in viata cat mai multe timp, astfel o sa acumulati o gramada de puncte si o sa vedeti ca foarte multe alte jocuri 2019 de indemanare cu animale pentru copii vor continua sa apara pe site-ul nostru in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Ratuste Colorate acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 2019 cu animale, jocuri 2019 de indemanare, jocuri 2019 pentru copii online, jocuri de baieti online cu ratuste ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 254 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Ratuste Colorate, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Ratuste Colorate!

Made by www.firstpixel.info