IMPUSCATURI NEBUNE - JOCURI CU IMPUSCATURI

IMPUSCATURI NEBUNE - JOCURI CU IMPUSCATURI

Cele mai populare JOCURI CU IMPUSCATURI

Descrierea jocului Impuscaturi Nebune:
Bine v-am regasit dragi prieteni aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde suntem siguri ca o sava distrati de minune alaturi de toti prietenii vostri. Astazi, o sa vedeti ca am pregatit un nou joc friv 2019 cu impuscaturi, un joc 3d de baieti care suntem siguri ca o sa va placa. Nu o sa fie usor deloc, insa dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti ca pana la finalul acestui joc de baieti, sa reusiti sa acumulati cat mai multe puncte, ceea ce nu o sa fie usor deloc, deoarece trebuie sa fiti siguri ca pana la finalul acestui joc, o sa reusiti sa acumulati puncte alaturi de arma voastra. Trebuie sa fiti atenti si rapizi, deoarece acesta este un nou joc 3D online cu impuscaturi, in care veti juca impotriva a oamenilor adevarati, astfel ca trebuie sa fiti foarte atenti si foarte atneti, pentru a fi siguri ca o sa ajungeti sa acumulati puncte alaturi de toti prietenii vostri. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI si MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Impuscaturi Nebune acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 3d de baieti, jocuri 2019 cu impuscaturi, jocuri 2019 3d, jocuri 3d cu impuscaturi online ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 1157 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Impuscaturi Nebune, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Impuscaturi Nebune!

Made by www.firstpixel.info