IMPUSCATURI STELARE - JOCURI 3D

Cele mai populare JOCURI 3D

Descrierea jocului Impuscaturi Stelare:
O sa vedeti ca astazi dragi prieteni am pregatit pentru voi un nou joc 3D cu impuscaturi, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti sa acumulati cat mai multe puncte. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi prieteni o sa vedeti ca in acest joc de baieti, trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti ca alaturi de personajele din acest joc, sa tineti Galaxia sigura. Nu o sa fie usor deloc, deoarece trebuie sa fiti foarte rapizi si sa vedeti cum puteti ca pana la finalul acestui joc, sa ajungeti sa acumulati o gramada de puncte. Chiar daca nu o sa fie usor deloc, suntem siguri ca o sa va distrati de minune si o sa ajungeti ca alaturi de personajul vostru, sa impuscati toti extraterestrii si sa vedeti cum o sa reusiti sa acumulati o gramada de puncte, iar noi dragi prieteni vom continua sa aducem pentru voi o gramada de jocuri 3D cu impuscaturi si jocuri de baieti vor continua sa apara pe site-ul nostru. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI si MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Impuscaturi Stelare acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 3d online, jocuri de baieti online, jocuri 3d cu impuscaturi, jocuri de baieti cu impuscaturi ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 291 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Impuscaturi Stelare, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Impuscaturi Stelare!

Made by www.firstpixel.info