INELUL PORTOCALIU - JOCURI DE BAIETI

Cele mai populare JOCURI DE BAIETI

Descrierea jocului Inelul Portocaliu:
O sa va distrati de minune astazi aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde dragi prieteni o sa vedeti ca am pregatit un nou joc online gratuit de indemanare si de baieti pe care sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri. Nu o sa fie usor deloc, insa dragi prieteni trebuie sa fiti foarte atenti si sa reusiti sa vedeti cum puteti sa miscati pe franghie un inel portocaliu, astfel incat sa ajungeti sa acumulati foarte multe puncte si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, sa ajungeti sa acumulati puncte ajungand cat mai departe. Chiar daca nu o sa fie usor deloc, suntem siguri ca o sa va distrati si o sa vedeti cum puteti sa acumulati foarte multe puncte, deoarece trebuie sa terminati fiecare nivel fara sa atingeti franghia cu inelul portocaliu, astfel o sa deschideti viitoare nivele dar si o gasiti o gramada de alte jocuri 2019 de indemanare si jocuri de baieti pe care sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETi.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Inelul Portocaliu acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 2019 de baieti, jocuri 2019 de indemanare, jocuri pentru copii, jocuri noi de baieti ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 141 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Inelul Portocaliu, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Inelul Portocaliu!

Made by www.firstpixel.info