XMAS PUZZLE 2 - JOCURI PUZZLE

Cele mai populare JOCURI PUZZLE

Descrierea jocului Xmas Puzzle 2:
O sa va distrati si astazi pe site-ul nostru, deoarece dragi copii o sa aducem pentru voi un nou joc puzzle de Craciun pe care sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri. Astazi, o sa vedeti ca un nou joc online puzzle pentru copii este pregatit aici pe site-ul nostru, iar voi dragi copii o sa vedeti ca in acest joc Puzzle, trebuie sa fiti foarte rapizi si foarte atenti, deoarece acesta este singurul mod in care o sa reusiti sa acumulati cat mai multe puncte. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti ca fiecare imagine de Craciun din acest joc va avea o gramada de piese puzzle, pe care trebuie sa le intalniti doar aici pe site-ul nostru, iar voi o sa vedeti ca diferite alte jocuri de baieti de Craciun vor continua sa apara chiar aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Xmas Puzzle 2 acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri puzzle de craciun, jocuri online de craciun, jocuri puzzle online, jocuri pentru copii de craciun ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 271 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Xmas Puzzle 2, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Xmas Puzzle 2!

Made by www.firstpixel.info