PARCARI - JOCURI CU MASINI

Cele mai populare JOCURI CU MASINI

Descrierea jocului Parcari:
Bine v-am regasit dragi prieteni aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde astazi dragi prieteni o sa vedeti ca ma pregatit pentru voi un nou joc online cu Masini, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti ca intr-un timp cat mai scurt, sa reusiti sa vedeti ca in cel mai scurt timp, sa ajungeti sa parcati foarte multe masini din acest joc online. Trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti ca in acest joc, sa parcati in locurile potrivite fiecare masina astfel o sa vedeti ca puteti sa terminati acest joc cu cat mai multe puncte, insa pentru asta, trebuie sa fiti foarte rapizi si foarte atenti pentru a fi siguri ca o sa deventi icei mai buni soferi de pe site-ul nostru. Trebuie sa fiti foarte bine pregatiti si sa nu distrugeti nici o masina pe care o conduceti, iar voi o sa vedeti ca foarte multe alte jocuri 2019 cu masini pentru copii si jocuri 2019 de parcat vor contnua sa apara chiar aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Parcari acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 2019 cu masini, jocuri 2019 de baieti, jocuri 2019 de parcat cu masini, jocuri 2019 cu masini online ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 537 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Parcari, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Parcari!

Made by www.firstpixel.info