FASHIONISTA LOOK DE ZANE - JOCURI DE FETE

FASHIONISTA LOOK DE ZANE - JOCURI DE FETE

Cele mai populare JOCURI DE FETE

Descrierea jocului Fashionista Look de Zane:
Am reusit sa aducem astazi pentru voi dragi copii un nou joc online de fete, de machiat si de imbracat pe telefon si pe tableta, pe care sa il jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri. Astazi dragi prieteni, trebuie sa fiti foarte creativi, deoarece am adus pentru voi un nou joc online de machiat si de schimbari fashion, in care o fashionista isi doreste sa o ajutati sa arate cat mai bine si cat mai tare ca si o zana, astfel ca trebuie sa creati vestimentatii de zana, haine de zane, machiaje de zana dar si coafuri de zana pe care fashionista din acest joc sa le poarte si sa aiba un look de zane pe care sa il arate in fiecare joc online de fete de pe site-ul nostru. Chiar daca nu o sa fie usor deloc, suntem siguri ca o sa va distrati in acest joc de imbracat, de machiat si de coafat, iar voi o sa vedeti ca foarte multe alte jocuri fashion pe telefon vor continua sa apara pentru voi. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Fashionista Look de Zane acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 2019 pe telefon, jocuri fashion 2019, jocuri noi de machiat, jocuri de imbracat cu zane ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 395 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Fashionista Look de Zane, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Fashionista Look de Zane!

Made by www.firstpixel.info