ARIANA GRANDE COPERTA DE ALBUM - JOCURI DE FETE

ARIANA GRANDE COPERTA DE ALBUM - JOCURI DE FETE

Cele mai populare JOCURI DE FETE

Descrierea jocului Ariana Grande Coperta de Album:
Frumoasa Ariana Grande revine astazi aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde dragi copii o sa vedeti ca a pregatit pentru voi un nou joc online de fete. In acest joc cu Celebritati, voi dragi prieteni trebuie sa o ajutati pe Ariana Grande sa arate cat mai bine pe fiecare coperta de album pentru melodiile sale, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti ca intr-un timp cat mai scurt, sa reusiti sa vedeti cum puteti sa o ajutati pe Ariana Grande sa se imbrace, sa se machieze si sa se coafeze in cele mai dragute si cele mai moderne vestimentatii de pe site-ul nostru, astfel aceste coperte de album vor fi iubite si cumparate de catre toti fanii sai, iar voi dragi copii o sa vedeti ca Ariana Grande va reveni pe site-ul nostru alaturi de noi jocuri pentru fete. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Ariana Grande Coperta de Album acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu ariana grande, jocuri 2019 cu airana grande, jocuri noi cu ariana grande de imbracat, jocuri de machiat disney ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 492 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Ariana Grande Coperta de Album, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Ariana Grande Coperta de Album!

Made by www.firstpixel.info