PREZENTARE FASHION - JOCURI DE FETE

Cele mai populare JOCURI DE FETE

Descrierea jocului Prezentare Fashion:
Am pregatit pentru toate fetele de pe site-ul nostru un nou joc online de fete si de imbracat pe care suntem siguri ca o sa il jucati cu foarte mare placere, deoarece acesta este un nou joc online fashion de imbracat si de machiat. Voi dragi copii o sa vedeti ca trebuie sa fiti siguri ca pana la finalul acestui joc, o sa reusiti sa gasiti machiaje, coafuri, accesorii si imbracaminte pentru fiecare fata din acest joc fashion, in care o sa faceti parte dintr-o noua prezentare de moda, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa faceti alegerile potrivite. Chiar daca nu o sa fie usor deloc, suntem siguri ca o sa ajungeti sa creati vestimentatii moderne pentru fete si machiaje moderne si dragute pe care doar in acest joc de imbracat il puteti intalni, iar noi suntem siguri ca o sa va distrati alaturi de toti prietenii vostri. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Prezentare Fashion acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 2019 de fete, jocuri 2019 de imbracat, jocuri fashion pentru fete, jocuri noi de imbracat online ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 258 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Prezentare Fashion, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

nastea a spus 13.01.2019

e foarte frumos jocul

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info