SCARYMAZE - JOCURI PENTRU COPII

Cele mai populare JOCURI PENTRU COPII

Descrierea jocului Scarymaze:
Scarymaze este noul nostru joc Poki aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde dragi prieteni suntem siguri ca o sa va distrati de minune, deoarece acesta este un nou joc online de baieti si de indemanare, in care o sa vedeti ca trebuie sa va folositi mouse-ul si sa ajungeti ca intr-un timp cat mai scurt, sa reusiti sa duceti micutul punct alb la finalul labirintului colorat. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa nu atingeti culoarea neagra in acest joc online, iar voi dragi prieteni o sa vedeti ca pana la finalul acestui joc, o sa reusiti sa acumulati foarte multe puncte si o sa vedeti cum puteti sa deschideti foarte multe nivele noi pe care sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Scarymaze acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 2019 de baieti, jocuri online de baieti, jocuri pentru copii online, jocuri gratis de indemanare ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 108 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Scarymaze, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Scarymaze!

Made by www.firstpixel.info