SHORT RIDE - JOCURI CU BICICLETE

Cele mai populare JOCURI CU BICICLETE

Descrierea jocului Short Ride:
Toti baietii de pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, o sa aiba astazi ocazia sa joace cel mai nou joc online poki cu biciclete, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti sa vedeti ca pana la finalul acestui joc, sa ajungeti sa acumulati foarte multe puncte alaturi de toti prietenii vostri. Voi dragi copii o sa vedeti ca am pregatit pentru voi un nou personaj cu bicicleta, pe care trebuie sa il ajutati sa ajunga cat mai departe in fiecare nivel fara sa cada de pe bicicleta, ceea ce o sa vedeti ca nu o sa fie usor deloc, insa suntem siguri ca o sa va distrati de minune conducand aceasta bicicleta in fiecare nivel in care o sa intalniti pericole si obstacole pe care trebuie sa le depasiti, iar voi o sa vedeti ca foarte multe alte jocuri de baieti vor fi pregatite sa apara chiar aici pe site-ul nostru in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Short Ride acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 2019 cu biciclete, jocuri de baieti cu biciclete, jocuri noi de baieti, jocuri online de baieti cu biciclete ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 231 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Short Ride, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Short Ride!

Made by www.firstpixel.info