G SWITCH 3 - JOCURI DE BAIETI

Cele mai populare JOCURI DE BAIETI

Descrierea jocului G Switch 3:
O sa gasiti astazi dragi copii un nou joc online de baieti pe care sa il jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri cel mai nou joc online de baieti cu roboti. In acest joc, o sa vedeti ca veti fi un robot extraterestru, care are abilitatea de a schimba forta gravitationala, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca pana la finalul acestui joc, sa ajungeti sa vedeti cum puteti sa creati unele dintre cele mai interesante aventuri cu roboti. Voi dragi copii o sa fugiti cu acest robot intr-o noua aventura, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti ca panal a finalul acestui joc, sa ajungeti sa acumulati foarte multe puncte reusind sa evitati fiecare pericol si fiecare obstacol, astfel o sa va distrati de minune si o sa vedeti ca foarte multe alte jocuri 2019 de baieti si jocuri de indemanare vor continua sa apara pe site-ul nostru in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului G Switch 3 acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 2019 de baieti, jocuri noi de aventura, jocuri cu roboti online, jocuri noi de aventura ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 171 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre G Switch 3, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul G Switch 3!

Made by www.firstpixel.info