AUTOBUZE LUNGI 2 - JOCURI CU AUTOBUZE

Publicitate

AUTOBUZE LUNGI 2 - JOCURI CU AUTOBUZE

Cele mai populare JOCURI CU AUTOBUZE

Publicitate

Descrierea jocului Autobuze Lungi 2:
Autobuze Lungi 2 este un joc palpitant de indemanare aparut in aceasta categorie numai aici pe sit-eul nostru jocuri-friv.ro. In acest joc aveti parte de multe provocari car eva vor da batai de cap de aceea trebuie sa fiti foarte atenti la drum. Scopul jocului este sa ajungeti cu autobuzul la locul marcat. Inainte ca jocul sa inceapa va veti putea vopsi autobuzul dupa propriul vostru plac. Dati tot ce aveti ami bun pentru a termina cat ami repede fiecare nivel deoarece un timp bun va va da mai multe puncte si la finalul jocului ati putea intra in topul celor mai buni jucatori. Acordati-ne un like daca v-a placut jocul nostru de indemanare cu Autobuze. Aveti grija s anu intrati in obstacole sau in alte masini din trafic deoarece vti pierde din viata. Daca vi se termina viata veti pierde si va trebui sa incepeti jocul de la inceput.

Instructiuni: Folositi sagtile
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Autobuze Lungi 2 acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu autobuze lungi, jocuri de parcat, jocuri cu parcari, jocuri de parcat autobuze, jocuri long bus driver, jocuri cu autobuze de condus, jocuri cu autobuze de scoala, jocuri cu autobuze de parcat, jocuri cu autobuze noi, jocuri cu autobuze scolare, jocuri cu autobuze pc, jocuri cu autobuze mari, jocuri cu autobuze cu volan, jocuri cu autobuze de parcat, jocuri cu autobuze noi, jocuri cu autobuze 2013, jocuri cu autobuze 2014, jocuri cu autobuze gratis, jocuri cu autobuze 3d,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 60737 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Autobuze Lungi 2, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Armin a spus 31.01.2015

este frumos

alex a spus 02.03.2014

nu se incarca

iova bogdan a spus 27.12.2013

este foarte slab jocul nu imi place

bogdan a spus 27.12.2013

ce joc este asa este urat

bogdan a spus 27.12.2013

este un pic greu dar merge

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info