SIMULATOR MANAGER DE AEROPORT - JOCURI CU AVIOANE

SIMULATOR MANAGER DE AEROPORT - JOCURI CU AVIOANE

Cele mai populare JOCURI CU AVIOANE

Descrierea jocului Simulator Manager de Aeroport:
O sa gasiti si astazi dragi prieteni aici pe site-ul nostru un nou joc joc online care suntem siguri ca o sa va placa. Acest joc este cu avioane si cu aeroporturi, astfel ca o sa aveti ocazia sa mergeti in locuri unde s-ar putea sa nu mai fi fost vreodata. In acest joc cu avioane si cu aeroport, o sa vedeti ca veti fi manageri in acest aeroport, iar voi dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti sa vedeti cum puteti sa manageriati cat mai bine intregul aeroport, ceea ce inseamna ca trebuie sa creati magazine, cafenele si restaurante in aeroport, dar si sa vedeti ca fiecare avion decoleaza si aterizeaza la momentul potrivit fara probleme, astfel o sa vedeti ca o sa acumulati foarte multe puncte si o sa reusiti sa strangeti foarte multi bani, care o sa va ajute sa deschideti imbunatatiri pentru fiecare cladire. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Simulator Manager de Aeroport acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 2019 cu avioane, jocuri noi de indemanare, jocuri pentru copii online, jocuri 2019 de baieti cu avioane ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 309 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Simulator Manager de Aeroport, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Simulator Manager de Aeroport!

Made by www.firstpixel.info