BAL ANUAL GLAMOUR - JOCURI DE FETE

Cele mai populare JOCURI DE FETE

Descrierea jocului Bal Anual Glamour:
Bine v-am regasit dragi prieteni aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde dragi prieteni o sa vedeti ca pregatim unele dintre cele mai interesante si cele mai dragute jocuri online pentru fete. Astazi, am pregatit pentru voi un nou joc de fete si de imbracat, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti sa vedeti cum puteti sa ajutati aceasta fata de pe site-ul nostru, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti sa o ajutati sa se pregateasca pentru balul anual glamour, in care trebuie sa fiti foarte atenti si foarte creativi, astfel incat, in fiecare zi a saptamanii de pe site-ul nostru sa va intalniti alaturi de personaje noi. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti ca foarte multe alte fete vor aduce jocuri de imbracat si de machiat pe care sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Bal Anual Glamour acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 2019 de fete, jocuri de imbracat online, jocuri pentru fete, jocuri noi de imbracat ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 151 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Bal Anual Glamour, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Bal Anual Glamour!

Made by www.firstpixel.info